برای جلوگیری از نفوذ آب و پر کردن درزهای کاشی و سرامیک، دوغاب استفاده می شود. با امتصاص مواد شوینده و گذر زمان، درزها سیاه و کثیف می شوند و ممکن است باز شوند. برای اینکه آب نفوذ نکند و کاشی ها نم نخورند، باید هر چند وقت یکبار درزگیری کاشی و سرامیک را ترمیم کرد. این کار با رعایت چند نکته ساده انجام می شود و شرکت های خدماتی همچون الهام ساب کار بندکشی نیز قادر به انجام آن هستند. در این صفحه، همه چیز در مورد درزگیری کاشی و سرامیک جمع آوری شده است.

 

 

 

راهنمای تهیه دوغاب با سیمان سفید برای درزگیری کاشی و سرامیک

برای درزگیری کاشی و سرامیک با سیمان سفید، ابتدا پودر سنگ و سیمان را با نسبت ۳ به ۱ مخلوط کنید. سپس به آرامی آب را به آن اضافه کنید و مخلوط را به غلظت مناسب برسانید.

حالا با استفاده از قلم، کاردک یا هر وسیله دیگری که راحت تر هستید، مواد را به درزهای کاشی و سرامیک بزنید. سپس با یک دستمال بخش های اضافی را پاک کنید. پس از اتمام کار بندکشی، از تردد روی سطح کاشی و سرامیک خودداری کنید تا کاملا خشک شود.

 

راهنمای پر کردن درزها و آب بندی سرامیک با چسب درزگیر یا سرامیک

چسب درزگیر یا سرامیک از جمله محصولات موجود در بازار برای پر کردن درزهای بین سرامیک‌ها و کاشی‌ها هستند. این محصولات در رنگ‌ها و کیفیت‌های مختلف در بازار موجود هستند. کار با این چسب‌ها بسیار آسان است زیرا نیازی به آماده سازی ترکیب ندارد و بسته‌بندی آن‌ها برای اجرای آسان آن روی سرامیک‌ها طراحی شده است.

 

برای پر کردن درزهای کاشی و سرامیک با چسب درزگیر، ابتدا درزهای خالی را با چسب پر کنید. سپس با استفاده از قلم، کاردک یا هر وسیله دیگری که راحت‌تر هستید، چسب را به درزهای کاشی و سرامیک بزنید. سپس با یک دستمال بخش‌های اضافی را پاک کنید. پس از اتمام کار پر کردن درزها، از تردد روی سطح کاشی و سرامیک خودداری کنید تا کاملا خشک شود.

 

 

 

استفاده از چسب درزگیر یا سرامیک برای پر کردن درزهای کاشی و سرامیک و موزاییک کف خانه‌ها، مکان‌های اداری و تجاری، استخرها، سرویس‌های بهداشتی، حمام و گرمابه‌های بیرون، ایوان خانه‌ها، کاشی‌های آشپزخانه و توالت، اطراف توالت فرنگی، رختکن حمام، کشتارگاه‌ها و هر مکانی که به لحاظ بهداشتی لازم است دیوارها و کف ساختمان آن از پوشش سرامیک بهره برده می‌شود، توصیه می‌شود. چسب درزگیر یا سرامیک به خوبی سطح مد نظر را با آب بندی نموده و مانع از ورود قطرات آب به داخل درزهای کاشی و سرامیک می‌شود و جلوی پوسیدگی و هر گونه تخریبی را به طور کامل می‌گیرد.

 

استفاده از چسب آکواریوم یا سیلیکونی برای درزگیری کاشی های سرویس بهداشتی

برای درزگیری کاشی های سرویس بهداشتی می توان از چسب سیلیکونی استفاده کرد. ابتدا سطح مورد نظر را با پارچه تمیز کنید تا از گرد و غبار پاک شود. سپس لایه ای از چسب را بر روی درزها بپوشانید و دقت کنید که اطراف کاشی ها را پوشش ندهید. پس از گذشت 30 دقیقه، سطح به طور کامل درزگیری می شود. اما برای جلوگیری از هر گونه خرابی، تا 3 روز سطح را آب نزنید.

برای اطمینان از قابلیت آب بند کنندگی چسب، می توانید سطح را به طور کامل آب بند کنید.

همچنین، در صورت دیدن حفره ها و سوراخ هایی روی کاشی های سرویس بهداشتی، می توانید از همین چسب برای پر کردن آن ها استفاده کنید.

 

درزگیر سرامیک طلایی

استفاده از دوغاب های طلایی نقره ای و یا اکلیلی برای ساخت و ساز، یکی از ترند های روز است. برای اجرای این طرح، می توانید چسب اکلیل و رنگ و اکلیل مورد نظر را تهیه کنید. این محصولات در بازار و یا به صورت آنلاین قابل خریداری هستند. همچنین می توانید از شرکت کفسابی و درزگیری کاشی کمک بگیرید.

استفاده از درزگیر سرامیک نانو به علاوه زیبایی بسیاری به محیط داده، ضد آب نیز است.